Information om

Vårt Erbjudande

Vi använder den allra senaste tekniken och AI-verktygen för att bearbeta våra bilder, och vi kan tack vare dessa bearbeta dussintals fotografier lika snabbt som traditionella fotografer färdigställer endast ett fåtal. Det finns idag ingen orsak att endast leverera 5 bilder från en fotosession som innehåller massvis av bra bilder - vi ger dig alla bra kort med absolut högsta kvalitet på varje bild!

Porträttpaketet

I det här paketet ingår 1-2 timmes fotografering av dig, din familj, dina hästar eller dina hundar på valfri plats i Göteborg. Vi kan även fotografera vid dop, bröllop eller liknande tillställningar. Vi redigerar samtliga bilder för hand och utför därefter bildbehandling med våra avancerade AI-programvaror (se nedan). Kontakta oss så ger vi dig bästa pris!

INNEHÅLLER:

CIRKA 1-2 TIMMAR foto

Cirka 20-40 foton

REDIGERADE BILDER

digital leverans

Pris:

Kontakta oss!

Kontakta oss

Drönarpaketet

Vi fotograferar och filmar dig när du rider i solnedgången från en drönare, eller tar fina bilder och filmer på ditt hus eller din gård. Vi använder drönaren DJI Mavic 3 och har stor vana att flyga. Givetvis har vi drönarlicens och är vana att flyga i begränsade områden som nära flygplatser. Vi kan givetvis kombinera Drönarpaketet med Porträttpaketet - kontakta oss för bästa pris!

Innehåller:

Upp till 1 timmes flyg

Cirka 3-5 foton

1 Redigerad film

Digital leverans

Pris:

Kontakta oss!

Kontakta oss

Filma dig med en drönare!

Några av våra verktyg:

Retouch4Me, använder AI för att automatiskt identifiera personer i en bild och utföra ett stort antal justeringar på dessa. Vi använder främst deras produkter Retouch4Me Heal, Retouch4Me Dodge & Burn och Retouch4Me Portrait Volumes. Tack vare dessa programvaror behöver vi nästan aldrig gå in för hand och göra några justeringar i ansikten på bilder.

Lightroom, fick i juni 2022 en revolutionerande ny funktion som helt ändrar sättet vi arbetar med bilder. Tack vare avancerad AI går det nu att markera personer, djur och bakgrund och göra justeringar på en bild och sedan applicera dessa inställningar på ett stort antal bilder tagna med samma ljus! Lightroom kommer automatiskt hitta personer och djur i alla bilder!

TopazLabs, har gjort sig världskända genom att använda AI för att ta bort brus i foton utan att försämra skärpan. Vi använder samtliga TopazLabs programvaror som DeNoise AI, Gigapixel AI för bildförstoringar och Sharpen AI om motivet av någon orsak skulle vara lite suddigt. Vi använder även Video Enhance AI för att förbättra drönarfilmer tagna på natten.